Vores plads er en typisk turistplads, men vi kan alligevel tilbyde nogle sæsonpladser.
Vore sæsonpriser er ret beskedne, men det hænger sammen med, at vort serviceniveau i for- og eftersæson er yderst begrænset, og vi kan ikke tilbyde mange af de ydelser, som man almindeligvis forbinder med "det at være fastligger" - vores plads er ikke en udpræget "fastliggerplads", og det er heller ikke vort ønske!

Udenfor den ordinære turistsæson er vore sæsoncampister derfor overladt til den "vilde natur" med egern, rådyr, fasaner og fugle af mange forskellige arter - fuglebestanden er betydelig, og det hænger bl.a. sammen med, at vi har 3 foderhuse på hver ca. 5 m2, hvor vi hver vinter fodrer fuglene i den koldeste tid.

Luksuspladser:

Vi kan nu tilbyde luksuspladser - her har du udover elforsyning også eget afløb og egen vandforsyning. Hvis du er træt af at hente vand og tømme spildevandstank, skal du overveje en luksusplads, som også er lidt større, end du er vant til.

 

Især for en sæsoncampist kan det være fordelagtigt at løse sæsonkort til DJURS SOMMERLAND. På cykel eller gå-ben er der ca. 1,5 km, og du har en af Nordeuropas bedste forlystelsesparker indenfor rækkevidde gennem hele sæsonen.