"TraktorTur"
Vi tager dig og din familie med rundt på pladsen. Afgang ved Informationen. Turen er gratis for vore gæster.

Bålaften:
Ved Bålbaren er der mulighed for at købe pølser, øl, rødvin, sodavand/cola og snobrødsdej til populære priser. En rigtig hyggeaften for hele familien, hvor vi bager snobrød og steger pølser over gløderne.
* betyder, at der på denne aften ikke er salg af pølser og snobrød.
** betyder at salget at salget af pølser og snobrød afhænger af vind og vejr.

Byvandring:
Lejrchefen tager jer med ud på en spadseretur i Nimtofte by. På turen runder vi præstegårdsladen, hvor præsten har indrettet Danmarks mindste landbrugsmuseum. Turen varer ca. 1 time. Deltagelse er gratis for vore gæster.

Bankospil:
En hyggeaften for hele familien. 1 plade 5,00. Campingpladsen er vært ved en kop kaffe.

Djurslands historie:
Lejrchefen fortæller den bevægede historie om Djursland. Om vikingernes hærgen på egnen, om dengang Kolindsund var Danmarks største sø, og om Nimtofte som en af Djurslands mest betydende byer. Campingpladsen er vært ved en kop kaffe. Deltagelse er gratis for vore gæster

Vinsmagning:
Vi smager vine fra hele verden – røde, hvide og en enkelt sød vin behørig præsenteret af GLUD VINE, Randers. Smagningen varer et par timer, og derefter hjælper vi hinanden med at tømme sjatterne. Du kommer næppe til at gå tørstig herfra, men sulten skal du have stillet hjemmefra. Til vinsmagningen er der lidt brød, ost, pølse og chips til at klare smagsløgene. Voksne kr. 110,-. (Gæster, som ikke bor på pladsen, kr. 160,-). For børnene arrangerer vi en sodavandssmagning: 1 sodavand eller en cola og lidt brød, ost, pølse og chips. Pr. barn kr. 25,-. (Børn, som ikke bor på pladsen, kr. 30,-) Tilmelding senest d. 2. juli.

Flæskesteg med tilbehør fra Nimtofte Brugsforening:
Lone og Michael står for tilberedningen. Alt er hyggelig campingselvservice, du medbringer selv service og bestik. Kr. 40,00 pr. person. Baren er åben, og du kan købe drikkevarer til populære priser. Tilmelding senest d. 18. juni.

Familierundbold:
En hyggelig aften på boldbanen, hvor alle fra 0 - 100 år kan deltage. Deltagelse er gratis for vore gæster.

Tarteletfest:
Lone og Michael tilbereder byens bedste tarteletter. Alt er hyggelig campingselvservice, du medbringer selv service og bestik. Voksne kr. 60,00. Børn (0-11) kr. 40,00. Baren er åben, og du kan købe drikkevarer til populære priser. Tilmelding senest d. 14. juli.

Biksemad med spejlæg:
Lone og Michael er igen i køkkenet, og igen er det hyggelig campingselvservice, hvor du selv medbringer alt nødvendigt spisegrej. Pr. person kr. 30,00. Baren er åben, og du kan købe drikkevarer til populære priser. Tilmelding senest d. 14. juli.

Bogcafé:
Lejrchefen fortæller om sine bøger, læser lidt op og supplerer med billeder. Campingpladsen er vært ved en kop kaffe. Gratis for pladsens gæster.

Djurshyttegryde:
Årets overraskelse: Vi slutter højsæsonen af med den særlige middagsret: Djurshyttegryde, som tilberedes af Lone og Michael. Pris pr. person kr. 30,00. Baren er åben, og du kan købe drikkevarer til populære priser. Alt er hyggelig campingselvservice, du medbringer selv service og bestik. Tilmelding senest d. 4. august.

 

I Djurs Hytteby er der lykke og ly;
skjult bag naturens charme
finder du den indre ro og varme
- og følger dig som menneske på ny.

Tilbage